Στον αγιασμό των σχολείων του Γαλατσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γαλατσίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

11-09-2017 Ενημέρωση
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής σηματοδοτώντας τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος παρέστη στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και του 3ου Λυκείου Γαλατσίου.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, υπομονή και επιμονή για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Κλείνοντας το χαιρετισμό του είπε: «Στο Δήμο Γαλατσίου, στο νέο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει σήμερα, δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και δημιουργία. Επενδύουμε στην Παιδεία, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ενισχύοντας με συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες την αξιοπρεπή λειτουργία των σχολείων. Σας εύχομαι από καρδιάς μια δημιουργική σχολική χρονιά, με πολλά χαμόγελα».
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr