Συμμετοχή Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Γαλατσίου στο 15ο Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

08-04-2019 Ενημέρωση

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Γαλατσίου συμμετείχαν στο 15ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, με θέμα: “Η ανθρωποκεντρική διάσταση της μάθησης στην Προσχολική Αγωγή”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα, στις 29,30 και 31 Μαρτίου 2019.

Οι παιδαγωγοί που συμμετείχαν ήταν οι κ.κ. Γεωργίου Μαρία (Διευθύντρια Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-ΟΚΠΑ), Ράγγου Παναγιώτα, Γκισούρη Κυριακή,  Οικονομίδου Αφροδίτη, Αξαοπούλου Καλή, Κοτελίδα Μαρίνα, Σταυριανού Ελένη, Σπανού Κυριακή, Χατζηαντωνάκη Γεωργία, Κουφοπούλου Στέλλα, το μέλος του Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ, Κουνέλη Πιπίνα και η πρώην Διευθύντρια του ΟΚΠΑ Πάνου Υφαντή Πηνελόπη.

Σύμφωνα με τις προαναφερόμενες παιδαγωγούς ανέφεραν ότι ήταν ένα συνέδριο με εξαιρετικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, ενώ όπως τόνισαν : «η προσχολική αγωγή είναι ένα κομμάτι που αγαπάμε, ένα κομμάτι που μας ενώνει, που μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε δρόμους ανοιχτούς με υπέροχους ανθρώπους και παιδιά…».

Ο Δήμος Γαλατσίου ενισχύει και επικροτεί κάθε είδους επιμόρφωση των εργαζομένων του , ειδικά σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους του Γαλατσίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η επιμόρφωση και ενημέρωση επιβάλλεται ακόμη περισσότερο, καθώς αφορά την ευαίσθητη φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας της πόλης μας.

 

Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, συνεδριο προσχολικής αγωγής
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr