Συνάντηση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη

30-05-2019 Ενημέρωση

Το Δημαρχείο Γαλατσίου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ.Γιώργος Πατούλης το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου για να συναντήσει τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο εν όψει των επαναληπτικών περιφερειακών εκλογών που θα διεξαχθούν, την Κυριακή 2 Ιουνίου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για όλα τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο, καθώς και εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης θητείας του.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη με θερμά λόγια τον Δήμαρχο για το μέχρι σήμερα έργο του, που αναβαθμίζει τον Δήμο και επεσήμανε ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση κάθε έργου που θα επιλύει προβλήματα του Δήμου και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Γαλατσίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις, αλλά και νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος μετά τη συνάντηση δήλωσε: « Είχα τη χαρά σήμερα να υποδεχτώ στο Γαλάτσι και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου μας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Έναν πεπειραμένο γνώστη της αυτοδιοίκησης, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά μέχρι σήμερα και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Γιώργος Πατούλης, Δημαρχείο
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr