Τα ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου παρακολούθησαν το άθλημα της εδαφοσφαίρισης/petanque στο άλσος Βεϊκου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

03-10-2022 Ενημέρωση
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, τα μέλη των ΚΑΠΗ Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το άθλημα της εδαφοσφαίρισης/petanque από τα μέλη και τους αθλητές του Α.Σ. ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΕΤΑΝΚ ΚΛΑΜΠ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας , ώστε να γίνει μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα.
Με δεδομένο ότι η ζωή έχει σε κάθε ηλικία την ομορφιά της και ο αθλητισμός μέσω της εδαφοσφαίρισης αφορά κάθε ηλικία, η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, αποτελεί γιορτή προς τιμή εκείνων που μας μεγάλωσαν και της ανεκτίμητης προσφοράς τους. Τα μέλη των ΚΑΠΗ απέδειξαν περίτρανα πως ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός είναι θέμα ψυχής και όχι ηλικίας!
Στην παρουσίαση του αθλήματος παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο οποίος έπαιξε πετάνκ και αποδείχτηκε ιδιαίτερα εύστοχος στις ρίψεις, καθώς και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τον αγώνα με αθλητές του πετάνκ και  ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για το άθλημα και να διοργανώσουν νέα συνάντηση στον χώρο με τα μέλη των ΚΑΠΗ Γαλατσίου. Επίσης, στους χώρους του πετάνκ παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ, Πετρούλα Παπαγεωργίου.
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
γηπεδα εδαφοσφαίρισης πετάνκ στο Άλσος Βεΐκου, ΚΑΠΗ Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr