Τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

31-01-2014 Ενημέρωση
Τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας έκοψαν για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον, σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία των υπαλλήλων και των μελών των Κ.Α.Π.Η αλλα και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η υποδέχτηκαν θερμά το Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο
ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε οτι βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, θέτοντας την Κοινωνική πολιτική του Δήμου ως πρωταρχικό στόχο της διοίκησης.
Τόνισε, επίσης πως τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου είναι στελεχωμένα με προσωπικό στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας και πως οι δραστηριότητες και οι εκδρομές τους θα συνεχιστούν, ενώ υπογράμμισε πως ο Δήμος αναζητά τρόπους έτσι ώστε τα Κ.Α.Π.Η να είναι ανοικτά και τα Σάββατα.
Η αρχή έγινε το πρωινό της  Παρασκευής  17 Ιανουαρίου στο Δ’ ΚΑΠΗ (Σκουφά&Τσακάλωφ), όπου παρουσία πλήθους μελών του, μοιράστηκαν ευχές για το νέο έτος. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους ηλικιωμένους δημότες,  να στηρίζει και να βοηθά τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Το πρωινό της Τρίτης 21 Ιανουαρίου ήταν η σειρά του Α’ ΚΑΠΗ (Ορφέως 20), να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Τα μέλη του ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή, η οποία δηλώνει πάντα παρούσα στα προβλήματα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.
 Ο Αντιπρόεδρος των Κ.Α.Π.Η Βιντζηλαίος Γεώργιος, μιλώντας στους παρευρισκομένους τόνισε πως  βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των μελών των 4 ΚΑΠΗ της πόλης και πως με τη στήριξη του Δημάρχου θα συνεχίσει απρόσκοπτα να δίνει λύσεις στα προβλήματα τους.
Στην κοπή της πίτας του Β’ ΚΑΠΗ (Πυθαγόρα 7), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, την παράσταση έκλεψε το χορευτικό που διασκέδασε όλα τα μέλη με παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς, ενω μοιράστηκαν και κόκκινα τριαντάφυλλα.
Οι πρωτοχρονιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου με την κοπή της πίτας του Γ’ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 41), όπου κρατηθηκε ενός λεπτού σιγή σε μνήμη του εκπροσώπου του 3ου Κ.Α.Π.Η Ιωάννη Δούλου που έφυγε απο τη ζωή.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Γεωργία Κιτσίνη ευχήθηκε υγεία σε όλους και μια  χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη αισιοδοξία και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.
Τα τυχερά μέλη των 4  Κ.Α.Π.Η που πέτυχαν το φλουρί, κέρδισαν απο μια τετραήμερη εκδρομή, η οποία είναι για μια ακόμη χρονιά προσφορά του Τουριστικού Γραφείου Μαυρογιάννης Travel.
Δύο εκ των τυχερών που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Αντιδήμαρχος Κομπότης Ιωάννης και η Δημοτική Σύμβουλος, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Μπούρα Χριστίνα, οι οποίοι προσέφεραν τις εκδρομές στα μέλη των Κ.Α.Π.Η κατόπιν κληρώσεως.
Το παρών στις Πρωτοχρονιάτικές εκδηλώσεις των Κ.Α.Π.Η έδωσαν, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, η Πρόεδρος και  ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικης Προστασίας Αλληλεγγύης, Γεωργία Κιτσίνη και  Γεώργιος Βιντζηλαίος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής  Δημοτικών Παρατάξεων.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr