Τελετή λήξης Α’ περιόδου θερινού αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος»

03-07-2019 Ενημέρωση

Πανδαισία χρωμάτων με ψυχαγωγικά παιχνίδια και χορευτικά, που πλαισιώνονταν από παιδικές χαρούμενες φωνές και γέλια παράλληλα με τα χειροκροτήματα των γονιών ήταν η γενικότερη εικόνα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Α’ περιόδου του θερινού αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος εμψύχωνε τα παιδιά που πήραν μέρος στα ψυχαγωγικά παιχνίδια ανά τμήματα και συνεχάρη τους εκπαιδευτές για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν. Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά συνεχάρη παιδιά και εκπαιδευτές για το επιτυχημένο αποτέλεσμα της τελετής λήξης, αλλά και για τη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της πρώτης περιόδου. Στην τελετή λήξης συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος.

Το θερινό αθλητικό Camp δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερα παιδιά του Γαλατσίου να έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ γυμναστές, το βόλευ, το καράτε και ο στίβος ώστε να αποφασίσουν ποιο άθλημα τους ταιριάζει καλύτερα, καθώς και να διασκεδάσουν παίζοντας μέσα στο καταπράσινο άλσος για δύο εβδομάδες.

Η Β’ περίοδος του θερινού αθλητικού Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, ενώ το Σάββατο 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της δεύτερης περιόδου.

Θερινό Αθλητικό Camp
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr