Τελετή λήξης A’ περιόδου του θερινού αθλητικού camp στο Άλσος Βεΐκου «Βασίλης Παπαδιονυσίου»

01-07-2015 Ενημέρωση
Μουσική, πανδαισία χρωμάτων, ψυχαγωγικά παιχνίδια και παιδικές χαρούμενες φωνές και γέλια σε συνδυασμό με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα από τους γονείς ήταν η εικόνα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου«Βασίλης Παπαδιονυσίου» το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Α’ περιόδου του αθλητικού camp που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος εμψύχωνε τα παιδιά που πήραν μέρος στα ψυχαγωγικά παιχνίδια ανά τμήματα και συνεχάρη τους για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν, καθώς και για το επιτυχημένο αποτέλεσμα που ικανοποίησε μικρούς και μεγάλους.
 Το θερινό αθλητικό Camp δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερα παιδιά του Γαλατσίου να έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ γυμναστές, το βόλευ, το καράτε και ο στίβος και να αποφασίσουν ποιο άθλημα τους ταιριάζει καλύτερα ώστε να δραστηριοποιηθούν σε αυτό στο μέλλον.
Στην τελετή λήξης ακολούθησαν παιχνίδια και γυμναστικές επιδείξεις από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Α’περίοδο του camp.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr