ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

09-04-2013 Ενημέρωση


Μια ακόμη εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση μεταλλίων από όλες τις αθλήτριες μας, και ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Ειδικότερα, στον Διασυλλογικό αγώνα που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό που ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για την φετινή περίοδο, η ομάδα μας απέδειξε το ταλέντο της και την καλή προετοιμασία της και κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία στην κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην μπάλατο χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στις κορύνες. Στην κατηγορία Νεανίδων η αθλήτρια Αχλαδιώτου Αθανασία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ ήταν 4η στις κορύνες και η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα. Στον αγώνα πήραν μέρος 80 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας την διατηρεί διαχρονικά ανάμεσα στους συλλόγους πρωταγωνιστές του Αθλήματος, αναδεικνύει την ποιοτική και μεθοδική προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου αλλά και την επιλεκτική στελέχωση του.

 

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, η προπονητική ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως την συμμετοχή πανκορασίδων και κορασίδων και νεανίδων στο αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της σημαντικής διεθνούς συνάντησης KALAMATACUP που διεξάγεται για 21η χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες.

Η Ένωση Γαλατσίου είναι ένα ιστορικό μη κερδοσκοπικό Σωματείο με έτος ίδρυσης το 1938. Το τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ξεκίνησε πριν 22 χρόνια, είναι αναγνωρισμένο Σωματείο της Γ.Α.Α, μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) και ΑΕΣΓΑ. Συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις και δρώμενα, ενώ διατηρεί πολυάριθμες ακαδημίες αναπτύσσοντας τον τοπικό αθλητισμό και προάγοντας την έννοια ‘’αθλητισμός για όλους’’.

Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr