Θεοφάνεια 2022: Με κατάνυξη, χωρίς την παρουσία κοινού, πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γαλατσίου

07-01-2022 Ενημέρωση

Με κατάνυξη, τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στη μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γαλατσίου, στο Άλσος Βεΐκου, ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.

Ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο, παρουσία μόνο του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, του Αρχιμανδρίτη π. Τίτου, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων ευχόμενος σε όλους υγεία και ομόνοια, καθώς και των παιδιών που βούτηξαν στη μικρή πισίνα για να πιάσουν τον Σταυρό, πραγματοποιήθηκε φέτος η εορτή των Θεοφανείων στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου δήλωσε ότι: «Ο εορτασμός των Θεοφανείων, σηματοδοτεί μια «φωτισμένη» προσπάθεια να εργαστούμε με υπευθυνότητα, σύνεση και πίστη στις δυνατότητές μας. Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες θα βρεθούν στον δρόμο μας. Εύχομαι, ολόψυχα, η ημέρα των Φώτων να φανερώσει στον καθένα ξεχωριστά μια νέα δημιουργική περίοδο, με αισιοδοξία, υγεία και ευτυχία».

 

 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Άλσους Βεικού, Θεοφάνεια 2022
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr