«Θεοφάνεια 2018» στο Ανοικτό Κολυμβητήριο Άλσους Βεϊκου

10-01-2018 Ενημέρωση
Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν και φέτος στο Γαλάτσι τα Άγια Θεοφάνεια, η μεγαλύτερη γιορτή των υδάτων. Στην τελετή αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε στο Ανοικτό Κολυμβητήριο του Άλσους Βεϊκου το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, χοροστάτησαν οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες Τίτος και Ιωακείμ.
Την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού ακολούθησαν νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες, αλλά τελικά  τον Σταυρό έπιασε ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού, Παντελής Μαρκοπουλιώτης, στον οποίο ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος απένειμε τιμής ένεκεν έναν σταυρό.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου συνεχάρη όλους τους κολυμβητές και ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες μας  η νέα χρονιά να είναι πιο φωτισμένη και δημιουργική, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Την ακολουθία του αγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Σταυρού  παρακολούθησαν  ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και τοπικού Τύπου, καθώς και πλήθος κόσμου. Με το πέρας της τελετής ακολούθησε καφές και κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους στο αναψυκτήριο που βρίσκεται πάνω από το κολυμβητήριο του Άλσους.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr