Θερινός κινηματογράφος στις 25 και 26 Ιουνίου στο Δήμο Γαλατσίου

20-06-2012 Ενημέρωση

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την ΑΜΙΤΑ και την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου  δημιουργούν καλοκαιρινές οάσεις στην καρδιά της πόλης μας και καλούν μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν στιγμές καλού ελληνικού κινηματογράφου, στην πλατεία Αλκυόνης, κάτω από τ’ αστέρια του αττικού ουρανού, στις 25 και 26 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Για δύο ξεχωριστά βράδια οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις καλοκαιρινές κινηματογραφικές οάσεις που δημιουργούνται στη γειτονιά της πόλης μας, γεμίζοντας με ζωή, κίνηση και χρώμα τα βράδια μας και τις γειτονιές μας.

Συγκεντρωνόμαστε όλοι στην πλατεία Αλκυόνης, στις 9 το βράδυ, τη Δευτέρα 25-06 που θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Τεντιμπόι αγάπη μου» με τον ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ και την Τρίτη 26-06 που θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι» με τον ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, γυρίζοντας το χρόνο πίσω σε πιο «ξένοιαστες» εποχές και απολαμβάνοντας τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο. Παράλληλα με τις κινηματογραφικές προβολές θα λειτουργεί και bar για τους θεατές του κινηματογράφου, όπου μπορούν να απολαύσουν δροσερούς χυμούς από την ΑΜΙΤΑ και σνακς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΣΚΑΪ – ΑΜΙΤΑ – ΔΗΜΟΣ  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΚΥΟΝΗΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr