Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής και της κεραμικής παιδιών και ενηλίκων, καθώς και κοσμήματος στο ΠΑΛΑΙ

05-06-2018 Ενημέρωση

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής, κεραμικής παιδιών και ενηλίκων, καθώς και κοσμήματος ενηλίκων στο χώρο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ).

Στο προαύλιο του ΠΑΛΑΙ ο δάσκαλος κεραμικής, κ.Τάκης Παπαζαφειρόπουλος μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές του έψησαν τα κεραμικά που είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν τη δουλειά του έτους στους επισκέπτες.

Η δασκάλα ζωγραφικής κα. Ελισάβετ Διονυσοπούλου παρουσίασε στο εσωτερικό του ΠΑΛΑΙ τις εργασίες των μαθητών του δημοτικού με θέμα «5 εποχές», τις οποίες ολοκλήρωσαν κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Κάθε μορφή τέχνης δίνει τη δυνατότητα στον δημιουργό να απελευθερωθεί και να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του. Μια ζωή γεμάτη τέχνη είναι μια ζωή γεμάτη δημιουργία, χαρά, έμπνευση, ευτυχία και πληρότητα.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr