Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της εθελοντικής ομάδας Κοινωνικής Υπηρεσίας

02-02-2022 Ενημέρωση

Tη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα των εθελοντριών και εθελοντών της, στην αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Ασπασία Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους που με διάθεση προσφοράς στηρίζουν ανελλιπώς το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και έδωσαν ευχές σε όλους για τη νέα χρονιά. Οι εθελόντριες και οι εθελοντές αντάλλαξαν ευχές μέσα σε ένα εγκάρδιο εορταστικό κλίμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ειδικά φέτος η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη, καθώς κατά την περσινή χρονιά δεν είχε πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας, λόγω των απαγορεύσεων της πανδημίας. Εννοείται ότι κατά την εκδήλωση τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Το φλουρί έτυχε στον νεοεισερχόμενο εθελοντή κ. Σπύρο Νάση, ο οποίος παρέλαβε με χαρά το δώρο του. Επίσης, όλοι οι εθελοντές έλαβαν συμβολικά δωράκια, ως ένα μικρό ευχαριστώ του Δήμου απέναντί τους.

Η Κοινωνική Υπηρεσία ευχαριστεί ολόψυχα τις εθελόντριες και τους εθελοντές, οι οποίοι πλαισιώνουν τις δράσεις της και συμβάλλουν ανεκτίμητα στην επιτέλεση του παρεχόμενου έργου!

εθελοντική ομάδα Κοινωνικής Υπηρεσίας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr