Τιμής ένεκεν στον Δήμαρχο το κύπελλο της Ομάδας Δήμου Γαλατσίου

28-06-2022 Ενημέρωση

Η πρωταθλήτρια ομάδα Δήμου Γαλατσίου της Β’ κατηγορίας παρέδωσε τιμής ένεκεν το κύπελλο, που κατέκτησε για την περίοδο 2021-2022, στον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο για την ουσιαστική στήριξη σε όλη την πορεία της μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του και του παρέδωσαν το κύπελλο, δηλώνοντας ότι χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή του δεν θα είχαν καταφέρει να είναι κυπελλούχοι Β’ κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τους ευχαρίστησε θερμά και τους συνεχάρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το κύπελλο απένειμε ο αθλητικός τομέας ΑΔΕΔΥ στην ομάδα Γαλατσίου, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022,  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β΄ Κατηγορίας.

Στην Ομάδα Γαλατσίου προπονητής είναι ο Μανώλης Παντελιάς, ενώ παίζουν οι: (αλφαβητικά):  Βότσικας Δημοσθένης, Γεωργιάδης Γιώργος, Γροντής Θέμης, Δαμήλος Βασίλης, Δημητρακόπουλος Αντρέας, Δήμος Δημήτρης, Καραμανίδης Γιώργος, Κασσίμης Παναγιώτης, Μανδηλαράς Αντώνης, Μπαντής Παναγιώτης, Μπαντής Πέτρος, Μπαντής Χρήστος, Μπαράκος Θάνος, Μπούκης Νεκτάριος, Ξαφάκης Αντρέας, Παπαδόπουλος Νίκος, Σιώτας Ιωάννης, Τζάννης Βασίλειος, Τσαμαδής Δημήτρης, Τσούλος Γιώργος, Φουκάς Φάνης.

 

 

 

κυπελλούχος Β΄ κατηγορίας, Ομάδα γαλατσιου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]