Την Κυριακή στις 24 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ. δείτε την Μουσική Παράσταση με τη Μαρία Αναματέρου

22-07-2011 Ενημέρωση

 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ
 

Ένα μαγευτικό ταξίδι που ενώνει μικρές μουσικές πατρίδες, απ’ τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ως την Αρμενία και τον Καύκασο, από τα Βαλκάνια ως την Κρήτη και την Κύπρο, από τη Μακεδονία ως τη Μικρά Ασία, με την υπέροχη φωνή της Μαρίας Αναματερού.

Η παράδοση με μια φρέσκια ματιά, που προσεγγίζει τη σύγχρονο έντεχνο τραγούδι και ποιητικός λόγος σε μια μουσική παράσταση που δίνει το δικό της στίγμα στην ethnic μουσική του τόπου μας, αλλά και των γύρω περιοχών…

Αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική της δισκογραφική δουλειά, η οποία περιλαμβάνει τις δικές της μουσικές δημιουργίες και πρωτότυπες προσεγγίσεις παραδοσιακών τραγουδιών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σεβόμενη πάντα την ιστορία και την παράδοση κάθε μουσικού κομματιού.

Παράλληλα ξεκινά για μια περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα,. πλαισιωμένη από ένα 4μελές σχήμα καταξιωμένων μουσικών, με ένα μουσικό πρόγραμμα όπου προσεγγίζει πολυτραγουδισμένα, αλλά και λιγότερο γνωστά μουσικά κομμάτια με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, παντρεύοντας την τέχνη με την παράδοση. Πρόζες, μικρά κείμενα και λαογραφικές επισημάνσεις συνοδεύουν τα τραγούδια, καθιστώντας την κάθε της συναυλία, μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση!

 

Είσοδος: 5 -10€

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr