Την Πέμπτη στις 21 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ. δείτε τα Τιγρέ Σποράκια

20-07-2011 Ενημέρωση


ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ
(Τάκι Τσαν, Εισβολέας & The Band)
 
 

8 χρόνια από τη δημιουργία τους μετρούν ήδη τα… “Τιγρέ Σποράκια”! Υπεύθυνοι γι’ αυτό οι leaders των ΖΝ & Άλφα Γάμα, δύο από τα σημαντικότερα crew της ελληνικής hip hop σκηνής που παρά τη διάλυσή τους ο μύθος τους εξακολουθεί να ζαλίζει τους ακροατές. Ο λόγος για τον Τάκι Τσαν και τον Εισβολέα.

Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία τους έχει φέρει πολλά solo album και συνεργασίες από την εγχώρια αλλά και εκτός Ελλάδος σκηνή, με πρωτόγνωρες πωλήσεις για τα ελληνικά hip hop δεδομένα. Άλλωστε δεν είναι μόνο μία φορά που έχουνε βρεθεί στο νούμερο ένα στις δισκογραφικές πωλήσεις, πανελλαδικώς.

Φέτος, ο Εισβολέας και ο Τάκι Τσαν επιστρέφουν στα παλιά γνώριμα λημέρια, έτοιμοι να ικανοποιήσουν το κοινό των “Τιγρέ”, που εδώ και χρόνια υπομονετικά περιμένει την επανένωση του συγκροτήματος, και είναι έτοιμοι να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά με το παλιό γνώριμο στυλ τους, αλλά και με μια έκπληξη! Τα “Τιγρέ Σποράκια”, εξελίχθηκαν σε “Τιγρέ Σποράκια The Band”! Μια πολλά υποσχόμενη μπάντα, με funky στοιχεία, νέα πρόσωπα αλλά και πολλούς καλούς συνήθεις ύποπτους του χώρου, καλλιτέχνες που σαν μονάδες έχουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία της hip hop κουλτούρας.

Είσοδος: 5-10€

 
http://www.youtube.com/watch?v=fBnDZxAslD8
http://www.youtube.com/watch?v=iBAvv52V18M
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr