Την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 η δωρεάν διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο ΠΑΛΑΙ

11-03-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι την Τρίτη  16/3/2021  στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου),  θα  πραγματοποιηθεί   δωρεάν διανομή  προϊόντων  στις  304 οικογένειες,  δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

 Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και  ώρα   προσέλευσης τους  στο χώρο διανομής των προϊόντων,    έχοντας   μαζί τους, το Α.Μ.Κ.Α., Ταυτότητα ή Διαβατήριο, σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

 Τέλος  λόγω του   βάρους και της  ποσότητας  των προϊόντων, κρίνεται  σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο ή καρότσι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον η ταυτοποίηση των ωφελούμενων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες

Δωρεάν διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr