Το 1ο και το 12ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου επισκέφτηκε η Υπουργός Παιδείας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών

06-10-2021 Ενημέρωση

 Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος υποδέχτηκε στο 1ο και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στα σχολεία, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η Υπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς και να τους ευχαριστήσει για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά. Επίσης, μίλησε με τους μαθητές για το νέο μάθημα που εισήχθη φέτος και αφορά τα εργαστήρια δεξιοτήτων, ενώ συζήτησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη λειτουργία των σχολείων, τις φετινές καινοτομίες στα μαθήματα, καθώς και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ευχαρίστησε την Υπουργό Παιδείας για την επίσκεψή της και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς που με όλη τους την καλή διάθεση προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συγκυρίες της πανδημίας και τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία.

1ο Δημοτικό σχολειο, Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού, Υπουργός Παιδείας Κεραμέως
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr