Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με μαθήτριά του βουλευτίνα

27-05-2016 Ενημέρωση
Το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί στη ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων 2016 με την έφηβο βουλευτίνα Β΄ Αθηνών  μαθήτρια της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών
Ζαχαρέα Σταυρούλα.
            Η μαθήτρια συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2015-2016 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα Λύκεια της χώρας μας και κατάφερε να είναι ανάμεσα στους τριακόσιους έφηβους βουλευτές που θα συνεδριάσουν την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2016 στη ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.
            Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες και όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές της, την συγχαίρουν θερμά για αυτή την επιτυχία της και της εύχονται καλή πρόοδο στη ζωή της και επιτυχία στο έργο της στη  ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.
            Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους διδάσκοντες καθηγητές της και ιδιαίτερα στις εκπαιδευτικούς συνδέσμους και συντονίστριες του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων για το σχολικό έτος 2015 – 2016  κα. Αβραμάντη Ελένη και κα. Μυλωνά Αθηνά, που με τη καθοδήγησή τους και την ενθάρρυνσή τους προς τους μαθητές που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων, συνετέλεσαν τα μέγιστα ώστε να έρθει το θετικό αυτό αποτέλεσμα για το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου αλλά και για όλα τα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου και για τον ίδιο το Δήμο που θα έχουν την εκπρόσωπό τους στην ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr