Το Γαλάτσι κέρδισε στο Survivor!

10-07-2017 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής Survivor στο Άλσος Βεΐκου. Η θετική στάση του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα είχε την υποστήριξη της μεγάλης πλειονότητας των δημοτών μας. Όπως ήταν φυσικό, βέβαια, υπήρξαν και ορισμένοι που είχαν διαφορετική άποψη – και τη σεβόμαστε. Αντιθέτως, δεν αισθανόμαστε καμία υποχρέωση να «απολογηθούμε» σε όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την περίσταση ασκώντας κακοπροαίρετη κριτική με μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Πέρα από τις γενικές ευχαριστίες, ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, οι οποίοι εξυπηρέτησαν υποδειγματικά τους χιλιάδες επισκέπτες και προστάτευσαν το Άλσος από φθορές, με την παρουσία τους έξω από το μισθωμένο χώρο της εκδήλωσης. Οι εθελοντές δούλεψαν για το Γαλάτσι μας κι όχι για κάποιον ιδιώτη, γι’ αυτό και όποιος πραγματικά έχει κοινωνική ευαισθησία οφείλει να τους ευχαριστήσει και όχι να τους λοιδορεί.  Επίσης, ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστικήκαι τις άλλες κρατικές υπηρεσίες, τις δύο εταιρίες security (TARGET SECURITY & MEGA SPRINT GUARD) για την αφιλοκερδή συμβολή τους, καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Διασωστών.

Οφείλουμε, βέβαια, να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους πολίτες διαταράχθηκε η βόλτα τους, για λίγες μέρες, σε ένα μικρό τμήμα του μονοπατιού του Άλσους των 260 στρεμμάτων, το οποίο για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει. Ζητούμε, επίσης, συγνώμη από όσους δημότες ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το γεγονός. Ο Δήμος έλαβε μικρό αριθμό προσκλήσεων, τις οποίες προσέφερε σε δημοτικούς συμβούλους καθώς και σε Γαλατσιώτες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που το αιτήθηκαν.

Ο Δήμος Γαλατσίου δεν θέλει εντάσεις. Θέλει χαρούμενα πρόσωπα παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια, δουλεύουμε για την τοπική ανάπτυξη αλλά και για την εξωστρέφεια. Ο Δήμος Γαλατσίου νοικοκυρεύει, σχεδιάζει, υλοποιεί έργα και δράσεις που είχαν βαλτώσει για χρόνια. Μεταξύ άλλων, οργανώνει, υποστηρίζει και φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του (Άλσος, ΠΑΛΑΙ, Καμίνι κ.ά.) για πρώτη φορά διεθνούς και εθνικού επιπέδου εκδηλώσεις.Το Γαλάτσι πάει μπροστά, όσο και αν κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν πίσω.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr