Σε ρυθμούς rock’n’roll, tango, cha cha cha, samba, rumba μέχρι χασάπικο και συρτάκι χόρεψαν, στις 29 Απριλίου, οι πέντε χορευτικές ομάδες Δήμων-Μελών του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) που συμμετείχαν σ ’αυτήν την μοναδική βραδιά και τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, ξεσηκώνοντας την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων στο Καμίνι.
Συγκεκριμένα την υποστήριξη του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες από τους Δήμους Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας και Γαλατσίου καθώς και μια έκτακτη συμμετοχή της ομάδας Todos Tango, διοργανωτές του Todos Tango Festival.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο Διαδημοτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Έν Άστει» που διοργανώνει ο ΣΒΑΠ σε συνεργασία με τους 14 δήμους-μέλη του με σκοπό την ανάδειξη των καλλιτεχνικών σχημάτων των Δήμων, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης και από την πλευρά του οικοδεσπότη Δήμου Γαλατσίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κα. Μαργαρίτα Μανδηλαρά.
Φωτογραφίες: Γιώργος Αντωνόπουλος