🎨 Το Γαλάτσι συμμετέχει στο Platforms Project 2026!
Το μάθημα Χαρακτικής και Ζωγραφικής των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Γαλατσίου συμμετέχει στο Platforms Project 2026, παρουσιάζοντας έργα μαθητών και μαθητριών του, στο πλαίσιο της εικαστικής ομάδας Art in a Box – Ars in Arca, με δημιουργό και επιμελήτρια τη διδάσκουσα εικαστικό Ελισσάβετ Διονυσοπούλου.
🗺️ Η ομάδα παρουσιάζει τη συλλογική εικαστική εγκατάσταση «Χαρτογραφήσεις», μια διαφορετική προσέγγιση στην πόλη, τον χώρο και τη μνήμη, μέσα από δισδιάστατα και τρισδιάστατα έργα.
Στη συμμετοχή παίρνουν μέρος επίσης μαθητές και διδάσκοντες των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Κερατσινίου–Δραπετσώνας, καθώς και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες.
📍 Καπνεργοστάσιο Βουλής των Ελλήνων
Λένορμαν 218, Αθήνα
📌 Περίπτερο 40
🗓️ 17–20 Σεπτεμβρίου 2026
🎉 Εγκαίνια: Πέμπτη 17/9 | 18:00–22:30
🕛 Παρασκευή 18/9 – Κυριακή 20/9 | 12:00–21:00
Οι μαθητές των δημοτικών καλλιτεχνικών εργαστηρίων δημιουργούν, εκθέτουν και συναντούν τη σύγχρονη τέχνη. 🎨
