Το «Όνειρο καλοκαιριάτικης νύχτας» αναβίωσε στον Δήμο Γαλατσίου

05-07-2010 Ενημέρωση

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010:

Το «Όνειρο καλοκαιριάτικης νύχτας» αναβίωσε στον Δήμο Γαλατσίου

 

OΠολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Κουκλοθέατρο Λαμίας σκάρωσε το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου στη πλατεία επί των οδών Καλογήρου Σαμουήλ και Σουλίου , μια μαγική παράσταση με έντονο οικολογικό μήνυμα, το «Όνειρο Καλοκαιριάτικης Νύχτας».

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος ευχαρίστησε πρώτα τον κόσμο που πάντα ενστερνίζεται το βασικό φετινό σύνθημα του Οργανισμού, «O Πολιτισμός πάει Γειτονιές» αλλά παράλληλα τόνισε και το οικολογικό μήνυμα που έκρυβε το έργο, για ένα καλύτερο αύριο με υγιές περιβάλλον.

 

Η πρεμιέρα του έργου εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει τη πλατεία αλλά και πολλούς που παρακολούθησαν τη παράσταση από τα μπαλκόνια του σπιτιού τους. Οι μικροί μας φίλοι, συμμετείχαν στο έργο καθ’ όλη τη διάρκειά του ενώ η κα. Τασούλα Ξηρωμερίτου, η «πρωταγωνίστρια» του κουκλοθέατρου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, κ. Ζώμπο για την άρτια διοργάνωση ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την παράσταση «Ο Λεωνίδας & η μάχη των Θερμοπυλών» που θα λάβει χώρα στη πλατεία Λέσβου και Ύδρας τη Τετάρτη 30 Ιουνίου.

 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου, λόγου της υψηλής θερμοκρασίας είχε φροντίσει να προμηθεύει δωρεάν εμφιαλωμένα, παγωμένα νερά στους παραβρισκόμενους.

 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr