«Το πνεύμα των Χριστουγέννων» έρχεται στο Καμίνι το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή

15-12-2017 Ενημέρωση
Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου ολοκληρώνει τις πρόβες της και παρουσιάζει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι, την πιο αγαπημένη παράσταση μικρών και μεγάλων, η οποία δεν είναι άλλη από «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», από το γνωστό έργο του Καρόλου Ντίκενς.
Ο Σκρουτζ, ένας μοναχικός άνθρωπος, άρπαγας και τσιγκούνης, την Παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται στον ύπνο του την επίσκεψη πνευμάτων που του δείχνουν τη ζωή του και πόσο αντιπαθής είναι. Αυτή η νύχτα τον αλλάζει αφού καταλαβαίνει ότι πρέπει να είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους του και να νοιάζεται για αυτούς.
Η παράσταση της Δημοτικής Σκηνής είναι μια ονειροφαντασία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με πολλή μουσική, κίνηση και χορό.
Η διασκευή και σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κωτσή, τα σκηνικά έφτιαξε ο Γιώργος Ιωαννίδης, η μουσική επιμέλεια και οι χορογραφίες ήταν από τη Τζένη Ζαρουλέα και η επιμέλεια κοστουμιών από τον Δημήτρη Κωτσή.
Παίζουν οι: Αλιμπέρτης Χρήστος, Ανδρεάδη Σοφία, Γιακατού Βίκη, Γκαλίνα Πάτυ, Ζαρουλέα Τζένη, Ιωαννίδης Γιώργος, Κάντα Μάγδα, Καστρίτης Στάθης, Κριμιτζάς Νίκος, Κυριακουλέα Σοφία, Μαγνήσαλη Λίνα, Μπαλακλή Μάμιλη, Παπαδοπούλου Στέλλα, Παπαϊωάννου Έφη, Παρασκευοπούλου Πόπη, Πρεμέτη Ρούλα, Ρουμελιωτάκης Γιάννης, Στεφάτου Κατερίνα, Τερτίπη Μαρία, Τζώτη Κυριακή, Φραγκίσκος Αντώνης, Χίμπαν Βασίλης.
Σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Καμίνι για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το Πνεύμα των Χριστουγέννων.
 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr