Το Σάββατο 8 Ιουλίου η Δημοτική Θεατρική Σκηνή ανεβάζει το έργο «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βέικου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2017 «Παρέα με τ’ αστέρια»

03-07-2017 Ενημέρωση
«Η Κόμισσα της Φάμπρικας» των A. Γιαλαμά – Κ. Πρετεντέρη ανεβαίνει από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βέϊκου, το Σάββατο 8 Ιουλίου, ώρα 21:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2017 «Παρέα με τα’ αστέρια».
Η υπόθεση του έργου έχει ως εξής: Δεκαετία του ’60. Η Ελλάδα ζει με τις πληγές της. Πρώτα ξαδέλφια, άλλοι αριστεροί, άλλοι εθνικόφρονες, που ζουν σε μια αυλή σε λαϊκή γειτονιά. Ώσπου ένα βράδυ θα εισβάλλει στη ζωή τους ο «άλλος» κόσμος, αυτός που μένει σε βίλλες στο Ψυχικό. Όλα αυτά μετά από τη μοιραία συνάντηση μιας «κλέφτρας» κι ενός αστυνομικού.
Αυτή η κωμωδία παρεξηγήσεων έχει παιχτεί πολλές φορές στο θέατρο, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή από τον κινηματογράφο. Σήμερα παρουσιάζεται ως επίδειξη δουλειάς του εργαστηρίου της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Γαλατσίου με πολλά τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και πάρα πολύ χορό.
Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Δημήτρη Κωτσή, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Ιωαννίδη και οι χορογραφίες της Τζένης Ζαρουλέα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βιργινία Αλεξανδρή, Χρήστος Αλιμπέρτης, Σοφία Ανδρεάδη, Πάττυ Γκαλίνα, Γιώργος Δροσίνης, Τζένη Ζαρουλέα, Γιώργος Ιωαννίδης, Σοφία Κυριακουλέα, Μαρία Νερούτσου, Στέλλα Παπαδοπούλου, Έφη Παπαϊωάννου, Θεοδώρα Πρεμέτη, Κατερίνα Στεφάτου, Μαρία Τερτίπη, Κυριακή Τζώτη, Αντώνης Φραγκίσκος, Βασίλης Χίμπαν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr