Τρέχουμε στο Γαλάτσι την Κυριακή 7 Απριλίου και μαζεύουμε τρόφιμα

04-04-2019 Ενημέρωση

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, διοργανώνεται από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με την συμμετοχή 20 Δήμων της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Γαλατσίου.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής που έχει κεντρικό τίτλο: «Έλα κι εσύ», η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου μας, σας προσκαλεί να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας μέσα από την ιστοσελίδα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» (www.oloimaziboroume.gr) ή της Viva.gr καταβάλλοντας το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ για τους ενήλικες (Σημ. η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα στου Δήμου Γαλατσίου: https://www.galatsi.gov.gr/o-dimos-galatsioy-symmetechei-ston-2o-attiko-agona-dromoy/).

Με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συμβάλλουμε σημαντικά στην μαζική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, όπως ακριβώς προσφέρθηκαν και στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που έγινε πέρυσι, σε δικαιούχους της Δομής μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπάλληλοι της Δομής θα βρίσκονται δίπλα από την γραμματεία εγγραφών στο ΠΑΛΑΙ και θα συγκεντρώνουν τρόφιμα είτε από τους συμμετέχοντες – που θα θελήσουν να προσφέρουν τρόφιμα πέραν της συμμετοχής τους – είτε από πολίτες, θεατές, συγγενείς και φίλους των συμμετεχόντων που θα παρακολουθούν τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: 2132055321 (από 9:00 π.μ έως 17:00 μμ.)

«Η συμμετοχή σου έχει διπλή αξία!» «Έλα κι εσύ»

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας

Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη Κωνσταντίνα

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr