Τρία μετάλλια απέσπασε η ομάδα Μοντέρνων Χορών.

17-12-2018 Ενημέρωση

Τρία μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά, πέτυχαν να αποσπάσουν στην παρθενική τους, μάλιστα, εμφάνιση στο Διεθνές Κύπελλο Αθλητικού Χορού “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, στην κατηγορία εφήβων, τρεις μαθητές του Τμήματος Μοντέρνων Χορών του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου, με δασκάλα την κα. Σοφία Λάσκα.

Πιο αναλυτικά ο Αλέξανδρος Κούτσης, μαθητής της Α’ λυκείου έλαβε χρυσό μετάλλιο στο hip hop, η Χριστίνα Αγγελακοπούλου, μαθήτρια της Α’ γυμνασίου, έλαβε χρυσό μετάλλιο στο σύγχρονο και τέλος η Αλίκη Μπακατσούλα, μαθήτρια της Β’ λυκείου έλαβε χάλκινο μετάλλιο επίσης στο σύγχρονο.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Αγ.Θωμά».

Ο Δήμος Γαλατσίου συγχαίρει τους μαθητές–αθλητές που διακρίθηκαν, όπως επίσης και την δασκάλα τους και ευελπιστεί όχι μόνο σε περαιτέρω διακρίσεις αλλά κυρίως στην αύξηση των συμμετεχόντων στα μαθήματα χορού. Το σημαντικότερο δεν είναι οι αγώνες αλλά η άθληση, η διασκέδαση, η συμμετοχή, η εμπειρία και η μαγεία της αίσθησης που η μουσική κινεί το σώμα.

ΠΑΛΑΙ, Χορός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr