Β’ Αγώνες Ελεύθερης Κατάδυσης, την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

04-04-2019 Ενημέρωση

Την Κυριακή 7 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι, η σχολή ελεύθερης κατάδυσης ONEBREATH σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου, διοργανώνουν αγώνες ελεύθερης κατάδυσης για αγωνίσματα πισίνας, με την ονομασία «ONEBREATH Spring Pool Games 2019».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που στο κολυμβητήριο του Άλσους φιλοξενείται με επιτυχία η σχετική διοργάνωση. Σημειώνουμε ότι στους περσινούς αγώνες του 2018 σημειώθηκαν και 2 εθνικά ρεκόρ (Ελλάδας και Κύπρου).

Οι αγώνες ακολουθούν πιστά τους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας AIDA International και θα ξεκινήσουν με το αγώνισμα της στατικής άπνοιας (κράτημα της ανάσας σε πλήρη ακινησία). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις δυναμικές άπνοιες – μακροβούτια – ξεκινώντας από τη δυναμική χωρίς πέδιλα και στη συνέχεια με μονοπέδιλο και με διπλά πέδιλα. Παρόντες θα είναι αρκετοί από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές της χώρας μας όπως οι Άρης Ιωαννίδης, Γιάννης Γιαγκίνης, Άλκηστις Βουράκη κ.ά.

Όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό άθλημα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πανέμορφο Άλσος Βεΐκου, την Κυριακή 7 Απριλίου. Θα το αγαπήσετε !

Δημοτικό Κολυμβητήριο Άλσους Βεικού
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr