Βράβευση για τον Δήμο Γαλατσίου στα Best City Awards 2022

11-03-2022 Ενημέρωση

Μεγάλη τιμή για τον Δήμο Γαλατσίου η απονομή του χάλκινου (bronze) βραβείου για την πλατφόρμα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων- ηλεκτρονική παρακολούθηση πορείας εγγράφων στις υπηρεσίες του Δήμου, στα Best City Awards 2022, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Γαλατσίου Άγγελος Δημοσθένους παρέλαβε το βραβείο, εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η βράβευση του Δήμου μας καταδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από τους αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους, για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών. Κάθε δράση και πρωτοβουλία του Δήμου μας αποσκοπεί στην καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών του, γι’ αυτό επενδύουμε σε τεχνολογίες που συνεισφέρουν προς την ευφυή και βιώσιμη πόλη, δίνοντας προτεραιότητα στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στόχος του Δήμου Γαλατσίου είναι να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, με επίκεντρο την τεχνολογική πρωτοπορία στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί κίνητρο για τον Δήμο ώστε να συνεχίσει με εξίσου έντονους ρυθμούς και βέλτιστες ιδέες την ανάπτυξη της πόλης.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την πόλη μας.

 

best city awards 2022 βράβευση, δημος γαλατσιου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr