Ξεκίνησαν δυναμικά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

17-12-2015 Ενημέρωση
Με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου που έλαβαν χώρο στο πολιτιστικό κέντρο «καμίνι», καθώς και στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου «Θάνος Κωτσόπουλος».
Στο καμίνι στην αίθουσα συνεδρίων στήθηκε μια μικρή γιορτή, με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων στολιδιών από δαντέλα και τουλπάνι στην οποία συμμετείχαν ενήλικες με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Την εκδήλωση συντόνισε η ομάδα π.α.μ.π. (Παζλ από μικρές πολυφωνίες) η οποία έδειξε στους συμμετέχοντες πώς να φτιάξουν δώρα και στολίδια για το σπίτι ή για φίλους.
Το απόγευμα στο ισόγειο του Δημαρχείου ακούγονταν χαρούμενες παιδικές φωνές καθώς μικροί και μεγάλοι διακοσμούσαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραγουδούσαν τα κάλαντα και απολάμβαναν γλυκίσματα και καραμέλες. Επίσης, όλα τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας πήραν μέρος στο εργαστήρι κατασκευής κολλάζ χριστουγεννιάτικου δέντρου με ανακυκλώσιμα υλικά, έκαναν facepainting και τραγούδησαν caraoke.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr