Ξεκίνησαν οι εργασίες σε δρόμους του Δήμου Γαλατσίου

26-07-2017 Ενημέρωση
Ξεκίνησαν μέσα στον Ιούλιο οι τεχνικές εργασίες, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, για την υλοποίηση των έργου «Βελτίωση Τοπικών Οδών Δήμου Γαλατσίου», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με ΦΠΑ.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες σε δρόμους του Δήμου με στόχο τη βελτίωση οδών με νέο ασφαλτικό οδόστρωμα, αλλά και με αντιολισθηρό οδόστρωμα συνολικής επιφάνειας περίπου 22.000 τ.μ.. Επισημαίνεται ότι οι παρεμβάσεις έχουν ως στόχο την αποκατάσταση φθορών σε οδούς που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη συχνή δραστηριότητα των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, που εκτελούν τομές στους δρόμους για την τοποθέτηση δικτύων (δίκτυα ύδρευσης, τηλεφωνίας κλπ.).
          Επιπλέον, θα αποκατασταθούν φθορές σε πολλούς δρόμους που έχουν διαστρωθεί με ειδικό αντιολισθηρό οδόστρωμα (λόγω των μεγάλων κλίσεων της περιοχής) και για τους οποίους είναι απαραίτητη η νέα επικάλυψη δεδομένης της επικινδυνότητάς τους.
Ο Δήμος Γαλατσίου ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών και παρακαλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να δείξουν κατανόηση, καθώς η αναστάτωση θα είναι πρόσκαιρη και με θετικά αποτελέσματα για το Γαλάτσι μας.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr