Ξεκίνησαν οι Ομάδες Συνάντησης Γονέων στην Κοινωνική Υπηρεσία

07-02-2013 Ενημέρωση

Με ενδιαφέρον και θετική διάθεση ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Κοινωνικής Υπηρεσίας οι Ομάδες Συναντήσεις Γονέων που διοργανώνει O Τομέας Ισότητας των Φύλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΓΟΝ.ΙΣ. (Γονεϊκή Ισότητα για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού).

Για το 2013 προτεραιότητα έχει η Κοινωνική Υπηρεσία όπως έχει δεσμευτεί ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και θα δοθεί έμφαση στις κοινωνικές παροχές που αφορούν άμεσα τους κατοίκους ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή.  


Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την Κοινωνική Υπηρεσία Γεωργία Κιτσίνη καλωσόρισε όλους τους γονείς που συμμετέχουν στις συναντήσεις, μίλησε για τη σημασία των δράσεων που πραγματοποιούνται με στόχο την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών και τόνισε ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Οι συναντήσεις των γονέων θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα με συντονίστριες τις ψυχολόγους-συμβούλους ψυχικής υγείας, Γιώτα Καίσαρη και Ειρήνη Νικολάου. Στις Ομάδες Συνάντησης Γονέων μπορούν να αναπτυχθούν θέματα όπως οι οικογενειακές σχέσεις, δυσκολίες και προβληματισμοί γύρω από την ανατροφή των παιδιών, συγκρούσεις και διαφορές λόγω διαζυγίου ή χωρισμού, καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι γονείς. Κοινός τόπος όλων αυτών αποτελεί η αρμονικότερη λειτουργία της οικογένειας.

 
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr