Ξεκίνησαν οι ομάδες συνάντησης γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου

08-03-2013 Ενημέρωση

Η υπεύθυνη του Τομέα Ισότητας των Φύλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γεωργία Κιτσίνη, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου  Κυριάκου Τσίρου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου διοργάνωσαν το πρόγραμμα « Ομάδας Συνάντησης Γονέων» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Στη βιωματική αυτή ομάδα προσωπικής ανάπτυξης των γονέων αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι οικογενειακές σχέσεις, οι δυσκολίες και προβληματισμοί γύρω από την ανατροφή των παιδιών, οι συγκρούσεις και διαφορές λόγω διαζυγίου ή χωρισμού και γενικότερα οι καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι γονείς. Κοινό τόπο όλων αποτελεί η αρμονικότερη λειτουργία της οικογένειας.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται με την επιστημονική συνεργασία του Μη Κυβερνητικού μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΓΟΝ.ΙΣ. (Γονεϊκή Ισότητα για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού) θα διαρκέσει 3 μήνες και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 18:00 με 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου  Δημοτικού Σχολείου.

Οι συντονιστές του προγράμματος είναι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, Αφροδίτη Πογκόη και Μαρία Αϊβουζίδη, οι Εκπαιδευτικοί, Μαίρη Γεωργιάδου και Νίκος Σαραφιανός και οι Νομικοί, Ελένη Μητσοπούλου και Γιάννης Παπαρρηγόπουλος.

 
 
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr