Ξεκίνησαν οι εργασίες για το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου

30-08-2022 Ενημέρωση

Οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του χώρου για το πρώτο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στο Γαλάτσι έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, ώστε σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας να είναι έτοιμο μέσα σε 40 μέρες.

Το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφ. Βεϊκου με την οδό Αγίας Ειρήνης, θα παρέχει δωρεάν 190 θέσεις στάθμευσης σε όλους τους πολίτες.

Σε πρώτη φάση οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στον καθαρισμό και διαμόρφωση του εδάφους, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, περίφραξης και φωτισμού του χώρου.

«Η δημιουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης κρίνεται απαραίτητη, καθώς η έλλειψη χώρων πάρκινγκ σε συνδυασμό με τα έργα του μετρό που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση. Εκτιμάται ότι θα βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή με το έργο αυτό, το οποίο θα βελτιώσει τους τομείς εκείνους που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών», αναφέρει ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο μαζί με την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη.

πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ Δήμου Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr