Ξεκίνησε η A’ περίοδος του Θερινού Αθλητικού Camp 2017 Δήμου Γαλατσίου

16-06-2017 Ενημέρωση

Εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο στο Άλσος Βέϊκου σήμερα το πρωί, Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2017. Το θερινό CΑMPτου Δήμου Γαλατσίου αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό για την πόλη μας, ο οποίος ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Campκαι τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.
Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης.
          Η Β’ περίοδος του Θερινού Αθλητικού Camp θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου 2017.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr