Ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος «Διαύγεια»

23-03-2011 Ενημέρωση
   Ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου 2011 η εφαρμογή του προγράμματος «Διαύγεια» στο Δήμο Γαλατσίου με την ανάρτηση στο διαδίκτυο του συνόλου των αποφάσεων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
     Ο Δήμος Γαλατσίου προχώρησε άμεσα στην απαιτούμενη σύσταση της Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) του Δήμου, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου, η οποία αποτελείται από έξι υπαλλήλους και έχει την ευθύνη για την καταχώρηση και ανάρτηση όλων των αποφάσεων. Αντίστοιχες ΟΔΕ συγκροτήθηκαν για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
    Στόχος του προγράμματος είναι η πρόσβαση όλων των πολιτών στις αποφάσεις του συνόλου του φορέων κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης και η διαφάνεια στη λειτουργία τους.
    Επισημαίνεται ότι οι κάτοικοι Γαλατσίου είχαν ήδη τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα θέματα του Δήμου μας μέσα από την ιστοσελίδα www.www.galatsi.gov.gr προτού γίνει υποχρεωτική η ανάρτηση αποφάσεων και προκηρύξεων από το νόμο. Σήμερα πλέον οι πολίτες θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου και link (σύνδεση) με το πρόγραμμα «Διαύγεια» για να γνωρίζουν άμεσα τις αναρτήσεις όλων των αποφάσεων του Δήμου.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr