Ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού Camp του Δήμου Γαλατσίου

16-06-2016 Ενημέρωση

 

 

Ξεκίνησε με ενθουσιασμό η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού Camp 2016 του Δήμου Γαλατσίου

Εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο στο άλσος Βεϊκου σήμερα το πρωί, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2016. Το θερινό CΑMP του Δήμου Γαλατσίου αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό για την πόλη μας, ο οποίος ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Camp και τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής συνεισφοράς των γυμναστών και των υπαλλήλων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Camp.  

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν  καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης.

          Η 2η περίοδος του θερινού αθλητικού Camp θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου 2016.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr