Ξεκίνησε με ενθουσιασμό η πρώτη περίοδος του Θερινού Αθλητικού CAMP 2015

17-06-2015 Ενημέρωση

 

Συνολικά περισσότερα από 430 παιδιά με τους γονείς τους κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο στο άλσος Βεϊκου τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, 2015 για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2015.  Το θερινό CΑMP του Δήμου Γαλατσίου αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό για την πόλη μας, ο οποίος ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Camp και τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής συνεισφοράς των γυμναστών και των υπαλλήλων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Camp.  
Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν άσπρα καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης.
          Η 2η περίοδος του θερινού αθλητικού Camp θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου 2015.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr