Ξεκίνησε «παρέα με τ’ αστέρια» το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015

25-06-2015 Ενημέρωση

 

 

Ξεκίνησε δυναμικά το πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 «Παρέα με τ’ αστέρια» την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 9μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο άλσους Βεϊκου με τη συναυλία της Ραλλίας Χρηστίδου και του Θάνου Ολύμπιου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο οποίος δεν σταμάτησε να εισέρχεται στο χώρο του θεάτρου μέχρι αργά το βράδυ.
 
Το Φεστιβάλ Γαλατσίου είναι ένας θεσμός, που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και κάθε καλοκαίρι προσφέρει ένα πλήθος καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, στους δημότες του, αλλά και για εκατοντάδες επισκέπτες από όλο το λεκανοπέδιο.
 
Η Δημοτική Σύμβουλος Μαργαρίτα Μανδηλαρά καλωσόρισε τον κόσμο στην έναρξη του Φεστιβάλ και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με μαγευτικές βραδιές στο ανοιχτό θέατρο του άλσους Βεϊκου. Στην έναρξη του Φεστιβάλ Γαλατσίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
 
Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ του δήμου Γαλατσίου περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, χορό και εικαστικά δρώμενα. Οι περισσότερες των εκδηλώσεων, φιλοξενούνται στο Ανοιχτό Θέατρο, αλλά υπάρχουν και αυτές, που θα πραγματοποιηθούν στο πανέμορφο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι».
 
Ο Δήμος Γαλατσίου και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, προσπάθησαν και κατάφεραν, ώστε οι περισσότερες εκδηλώσεις να προσφέρονται σε σας δωρεάν, ενώ για τις υπόλοιπες, το εισιτήριο θα έχει χαμηλό αντίτιμο. 
 
Όπως κάθε χρόνο σας περιμένουμε να αγκαλιάσετε τις μουσικές και θεατρικές βραδιές του Φεστιβάλ, καθώς η παρουσία σας στις εκδηλώσεις θα είναι πάντα η καλύτερη παρέα κάτω από τα’ αστέρια του αττικού ουρανού.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr