Ξενάγηση των εθελοντών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας στο Προεδρικό Μέγαρο και στην Προεδρική Φρουρά!

20-06-2019 Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 7/6/2019 η ξενάγηση των εθελοντών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας στο Προεδρικό Μέγαρο και στην Προεδρική Φρουρά. Οι εθελοντές μας αρχικά ενημερώθηκαν για ιστορικά στοιχεία που αφορούν στο Προεδρικό Μέγαρο και ταυτόχρονα θαύμασαν το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο που έχει ήδη συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Προεδρική Φρουρά όπου γνώρισαν την ιστορία της φρουράς, τη σύνθεση των στολών, τον τσαρουχόδρομο και τα τελετουργικά των Ευζώνων, οι οποίοι έχουν ως αποστολή να «φυλλάτουν τιμητικά τον θεσμό της Δημοκρατίας».

Η ομάδα των εθελοντών συνοδεύτηκε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κα Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη, καθώς και από υπαλλήλους του Γραφείου Εθελοντισμού που λειτουργεί στην Κοινωνική Υπηρεσία. Η δράση αυτή, όπως και άλλες, πραγματοποιούνται με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας των εθελοντών και τη θετική επικοινωνία τόσο μεταξύ τους όσο και με την Υπηρεσία, ώστε να προάγεται η ομαδικότητα και να ενισχύεται το κλίμα καλής συνεργασίας που έχει διαμορφωθεί και πρωτίστως ως ένδειξη ευχαριστίας προς τους εθελοντές μας για την αμέριστη προσφορά τους.

Δοθείσης της ευκαιρίας θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές μας για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθώς και για το όμορφο και ζωντανό κλίμα που δημιουργούν σε κάθε ανάλογη δράση!

Εθελοντές Κοινωνικής Υπηρεσίας, Ξενάγηση στο Προεδρικό Μέγαρο
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr