Για 5η συνεχή χρονιά τα «ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015» στο άλσος Βεϊκου

03-06-2015 Ενημέρωση
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθησαν στο άλσος Βεϊκου, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, οι αγώνες στίβου για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Γαλατσίου «ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015».
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού μαθητές, γυμναστές, συνάδελφοι, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα και οι υπεύθυνοι του Δήμου Γαλατσίου προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό.
Τα «ΣΙΔΕΡΕΙΑ» είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη του γυμναστή Παναγιώτη Σιδέρη, με σκοπό την ανάδειξη του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και άλλων πολλών υψηλών αξιών που πρέσβευε ο ίδιος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα δώρισαν αναμνηστική πλακέτα στη χήρα του εκλιπόντος. Στα ΣΙΔΕΡΕΙΑ 2015 παραβρέθηκε η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ανδριανή Βούξινου, διευθυντές των σχολείων, γονείς και συγγενείς των μαθητών. Αξιέπαινη ήταν η προσφορά του ιατρού Μιχάλη Κορρέ, ο οποίος στήριξε το θεσμό για άλλη μια φορά και προσέφερε εθελοντικά τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του.
Ας γίνει ευχή όλων ο θεσμός αυτός να δώσει το έναυσμα ώστε οι εν λόγω αξίες να μεταλαμπαδευτούν στα παιδιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr