«Για μια φούχτα μπάμιες», στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

05-07-2010 Ενημέρωση«Για μια φούχτα μπάμιες», στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

         
 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2010 παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουνίου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, τη θεατρική παιδική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζα, «Για μια φούχτα μπάμιες» η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της «WWF», της «Καλλιστώ» και της οικολογικής οργάνωσης «Αρκτούρος».

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος ευχαρίστησε τον κόσμο που είχε κατακλύσει με την παρουσία του το Θέατρο Άλσους και τόνισε πως είναι σημαντικό να προστατεύουμε το περιβάλλον γιατί είναι η πιο σπουδαία κληρονομιά που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τον κόσμο για τις επόμενες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2010. 

 

Μετά το πέρας της παράστασης ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με τα τοπικά ανθοπωλεία μοίρασε στους θεατές μικρά γλαστράκια με λουλούδια με σκοπό να τα μεταφυτεύσει ο καθένας στο σπίτι του κίνηση που εκτιμήθηκε δεόντως από τους επισκέπτες και τη θεώρησαν άκρως σημαντική για ένα πράσινο Γαλάτσι ενώ έλαβαν και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr