Γιόρτασαν την τσικνοπέμπτη τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας

21-02-2014 Ενημέρωση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
«Γιόρτασαν την Τσικνοπέμτη τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας».

 
     Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε και φέτος  η «Τσικνοπέμπτη» στα Κ.Α.Π.Η του δήμου μας, παρουσία των πολυάριθμων μελών του, του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου και δημοτικών Συμβούλων.
Το 2ο Κ.Α.Π.Η Γαλατσίου γιόρτασε πρώιμα, την «Τσικνοτετάρτη» 19 Φεβρουαρίου, με άφθονο φαγητό και ζωντανή μουσική για τα μέλη του.
Τα άλλα 3 Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας, γιόρτασαν την «Τσικνοπέμπτη» 20 Φεβρουαρίου, με πολύ ευχάριστη διάθεση, ψητά εδέσματα, άφθονο κρασί και χορό για τα μέλη του.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος που διασκέδασε μαζί τους, έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις τονίζοντας: « είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω  ότι καταφέραμε μετά απο αγώνα να έχουμε ανοιχτά τα Κ.Α.Π.Η και το Σάββατο, κάτι που αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα όλων σας. Είχα δεσμευτεί γι αυτό και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που γίνεται πράξη. Ακόμη, θέλω να σας σας ενημερώσω ότι τα Κ.Α.Π.Η στελεχώθηκαν με ψυχολόγους και φυσικοθεραπευτές οι οποίοι θα βρίσκονται συνέχεια δίπλα σας».
Η Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η Γεωργία Κιτσίνη ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και χαρά, διασκέδασε,χόρεψε μαζί τους και επισήμανε σε όλα τα μέλη οτι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.
 Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Βιντζηλαίος, με χαρούμενη αποκριάτικη διάθεση διασκέδασε μαζί με τα μέλη, τραγούδησε παλιά αγαπημένα ακούσματα και έδωσε με τη σειρά του πολλές ευχές για υγεία και χαρά.
Το παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι,Χριστοδούλου Αγαμέμνωνας, Κωσταντίνος Δήμου, Κομπότης Ιωάννης, Αλιμπέρτη Μαρία και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Μπούρα, Ζώμπος Κωνσταντίνος,Μανιάτης Ιωάννης και Ανδρής Σταμάτης.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr