Υπογραφή σύμβασης για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Δήμου Γαλατσίου

08-01-2015 Ενημέρωση
Ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεχίσει να έχει γήπεδο ποδοσφαίρου και μάλιστα πλήρως ανακατασκευασμένο και νομιμοποιημένο, ενώ παράλληλα προβλέπεται και η ανακατασκευή του υπάρχοντος στίβου.
Χάρη στις προσωπικές ενέργειες του αρμόδιου Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού και τις συνεχείς προσπάθειες από κοινού με το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο επιτέλους υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου στο άλσος Βεικου.
Παρά τα στενά χρονικά περιθώρια η γρήγορη μεσολάβηση του Υφυπουργού Αθλητισμού συνέβαλλε ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση με το Δήμαρχο Γαλατσίου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός τόσο ουσιαστικού έργου για το δήμο Γαλατσίου.
Το εν λόγω έργο είχε κριθεί ως άκρως αναγκαίο από την πλευρά του δήμου, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος πλέον για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός υπογράφοντας τη σύμβαση βοηθάει την περιοχή να αποκτήσει τα απαραίτητα μέσα για την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών των κατοίκων.
Αφού εξασφαλίστηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο Δήμος Γαλατσίου ήδη δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις του και ενέργειες για να προχωρήσουν οι επιμέρους εργασίες για την αποπεράτωση του έργου.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr