Φιλοξένησε προσωρινά ένα αδέσποτο ζώο

05-06-2020 Ενημέρωση

«Φιλοξένησε προσωρινά ένα αδέσποτο»

Δεν υπάρχει καλύτερο “δώρο” να σε περιμένει στο σπίτι από το φιλαράκι σου με την χαρούμενη ουρά, που σε περιμένει να παίξετε. Αν δεν μπορείς να έχεις μόνιμα αυτή την συντροφιά ή θέλεις να δοκιμάσεις πριν υιοθετήσεις, μπορείς να φιλοξενήσεις προσωρινά ένα αδέσποτο φιλαράκι. Θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το αδεσποτάκι που σου ταιριάζει!

Είναι μία ιδέα ομαλής επανένταξης του ζώου από το καταφύγιο στο σπίτι, και περιλαμβάνει την φιλοξενία, διάρκειας ενός μήνα, αδέσποτων που ήδη φιλοξενείο Δήμος Γαλατσίου. Η διάρκεια φιλοξενίας δύναται να παραταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν το επιθυμεί ο προσωρινός κηδεμόνας.

Στόχος είναι, μέσα από την διαδικασία αυτή, ο αδέσποτος φίλος μας να βρει το σπίτι που θα τον υιοθετήσει, αλλά και οι “προσωρινοί γονείς” να τεστάρουν αν είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα ζωάκι.

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις έστω και για λίγο τη ζωή σου και τη ζωή ενός αδέσποτου;

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο φιλοξενίας που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο, https://www.galatsi.gov.gr/banner/yiothetiste-ena-adespoto/ και απόστειλε το με email στο ygeia@galatsi.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο 2102222-011.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου μπορείς να δεις τα διαθέσιμα ζώα,πληροφορίες για την φιλοξενία και για την υιοθεσία ζώων.

Θες να μαθαίνεις νέα για τα αδέσποτα του Γαλατσίου;

Ακολούθησε μας: Αδέσποτα ζώα για υιοθεσία στο Δήμο Γαλατσίου adoptastray_galatsi

Ερωτηματολόγιο Προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων

Προσωρινή φιλοξενία αδέσποτων

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Φιλοξένησε προσωρινά ένα αδέσποτο ζώο
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr