Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών  της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών της

09-12-2019 Ενημέρωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών  της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών της: Κέντρο Κοινότητας και Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο , την Παρασκευή 6/12/2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου.

Σκοπός της γιορτής αυτής ήταν να διασκεδάσουν τα 350 ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 0-12 ετών μαζί με τους γονείς τους και να περάσουν ένα όμορφο εορταστικό απόγευμα. Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις ευχές των παιδιών, θεατρική διαδραστική παράσταση, κυνήγι θησαυρού, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, κεράσματα και δώρα για όλα τα παιδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Αγγελική Μαρία Ζήκου, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της εκδήλωσης . Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την πιτσαρία «Το Κάτι Άλλο» για την παροχή αλμυρών εδεσμάτων για όλους τους παρευρισκόμενους, το Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής για την παροχή δώρων, το χορευτικό και πολιτιστικό εργαστήρι «Χοροπατήματα» για την μουσική επένδυση των χριστουγεννιάτικων καλάντων, το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» για την χορηγία δωρεάν χυμών και νερών καθώς και τους εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας  που μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών  της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών της
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr