Τρόφιμα από το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

08-04-2019 Ενημέρωση

Εκπρόσωποι μαθητών της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου μαζί με τη Διευθύντρια κα Ε. Προκοπίου και την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Σ. Ζυγουράκη, επισκέφτηκαν τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και παρέδωσαν τρόφιμα τα οποία είχαν συγκεντρώσει στο πλαίσιο δράσης που διοργάνωσαν για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γαλατσίου.

Ο σκοπός της επίσκεψης είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση στους χώρους της Δομής. Σημειώνεται ότι εκτός από το προσωπικό του Δήμου συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κα. Κ. Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κα Μ. Γκόγκου, οι οποίες μετέδωσαν τα δικά τους μηνύματα ευαισθητοποίησης για την ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών που στηρίζουν τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Στη συνέχεια ευχαρίστησαν θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου για τη σημαντική πρωτοβουλία τους με σκοπό να προσφέρουν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες και εξέφρασαν την ευχή το παράδειγμά τους να το συνεχίσουν και άλλα σχολεία.

Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr