Αθλητισμός

Ο Δήμου Γαλατσίου, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που παρουσιάζει μια σύγχρονη πόλη, ανασχεδιάζει τα προγράμματά του, εκσυγχρονίζει τα αθλητικά κέντρα και τις υπηρεσίες του, και βάζει νέους στόχους για την περαιτέρω αξιοποίηση της νεολαίας της πόλη μας διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια βιώσιμη και αποτελεσματική αθλητική ανάπτυξη.

Ο Μαζικός Αθλητισμός έχει γίνει πλέον θεσμός και πίστη και η συμμετοχή στην μαζική άσκηση αρχίζει να γίνεται μια δημιουργική συνήθεια, καθώς όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι άσκηση και υγεία είναι από τα πιο κύρια θεμέλια μιας σύγχρονης πόλης η οποία φυσικά επιζητά να έχει και μέλλον.

Οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου βρίσκονται στο Άλσος Βεϊκου, ένα καταπράσινο πάρκο 256 στρεμμάτων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της φύσης, να αθληθεί, να ψυχαγωγηθεί και να περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Ωστόσο το στίγμα το δίνουν οι νέοι που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Αθλητικού Κέντρου.

Αυτό οφείλεται στις πάσης φύσεως δυνατότητες που παρέχει ο χώρος: γήπεδα μπάσκετ, τένις, βόλεϋ, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο 5Χ5, κολυμβητήριο, στίβο, πίστα πατινάζ και Κλειστό Γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων όπου φιλοξενούνται και σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα πολυχώρο άθλησης και αισθητικής με μοναδικές εγκαταστάσεις, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη. Το Άλσος Βεϊκου φιλοξενεί καθημερινά πάνω από 5.000 επισκέπτες. Οι 3.000 είναι πιστοί οπαδοί του αθλητισμού.

Οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Γαλατσίου στοχεύουν να είναι ο απόλυτος πολυχώρος άθλησης, διασκέδασης, ξεκούρασης: Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλης της οικογένειας για άθληση και απόδραση από την καθημερινότητα. Δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να γνωρίσει το άθλημα που του ταιριάζει καλύτερα, να χαλαρώσει στους μοναδικά διαμορφωμένους χώρους άθλησης και περιπάτου ή να πιει τον καφέ του με θέα τα νερά της πισίνας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό στοχεύουν να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών προσφέροντας τους το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών άθλησης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες. Στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος της πόλης μας, στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και στην ανάδειξη της νεολαίας μέσα από τον αθλητισμό, πρεσβεύοντας πάντα το ιδεώδες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Γραφείο Προέδρου κ. ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιγνάτιος Γούτσος

τηλ: 213 2055385 και 213 2055420

polat@galatsi.gr και alsosveikou@galatsi.gr  και swim@galatsi.gr 

 

Σχετικές Σελίδες

Σχετικές εγκαταστάσεις

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr