Ομάδα Ανάγνωσης & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας

12-02-2019 Ενημέρωση

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας πρόκειται να διεξάγει πρόγραμμα ανάγνωσης & δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών, κατά προτεραιότητα για τα παιδιά ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Κοινωνικών Προγραμμάτων και Δομών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Πρόγραμμα ΚΕΑ).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου «Το Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36) από την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και κάθε Πέμπτη με καταληκτική ημερομηνία την 30 Μαΐου 2019 (συνολικά 12 συναντήσεις) και ώρες 17:00-18:00.

Η ομάδα θα συντονίζεται από έμπειρη νηπιαγωγό, η οποία θα συνεπικουρείται από εθελόντριες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και ο συνολικός αριθμός των παιδιών δεν θα υπερβαίνει τα 15 παιδιά.

Συγκεκριμένα οι προγραμματιζόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής του εν λόγω προγράμματος είναι οι εξής:

Οι γονείς & οι κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) έως 28 Φεβρουαρίου 2019 . Το έντυπο της αίτησης θα διατίθεται στην  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (Γ.Βάσσου 5), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.           

ΑΙΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ 

Δημιουργική απασχόληση, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και υγείας, Καμίνι
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr